第三站

Station 3 Cafe
2025-02-21 0 瀏覽
🍝🥓卡邦尼煙肉雜菌意粉份量很大,意粉彈牙,很有口感,有意大利 嘅意大利粉味 。菇類及煙肉不會太肥,恰到好處, 醬汁 不會太濃郁,容易入口,不會有油膩的感覺。🦑天婦羅魷魚配薯條🍟薯條即炸熱辣辣又脆,好有薯仔味,少少偏鹹有啲似Five Guys薯條,不過勝在係新鮮, 唔會變咗乾柴支 天婦羅魷魚脆卜卜,新鮮炸魷魚,冇冰鮮味,脆皮有少少紫菜味好似shake shake fry, 但又唔會Over power本身魷魚 嘅鮮味, 脆,熱,香,鮮味,正🥳🤩🍝🍾香蒜白酒蜆肉意粉意粉好香,意粉係靚意粉,唔會積埋一舊舊,韌度少少彈牙,有輕微白酒香味,Aftertaste 輕微辣唔會太勁,令到想食第二啖;每一條意粉都鋪滿橄欖油,好在學佢隻橄欖油唔會好 封喉,好滑易入口,不過可以說鹹多少少 應該仲好味。蜆肉好多,唔會腥唔會有沙。加埋現場環境簡約舒適, 二十幾樓望落去旺角街景 好有feel, 仲要係睇住日落品嚐美食, 真係要畀五粒星🥭 🧊 芒果沙冰 認真凍冰冰 ⛄,每一啖都有芒果味,唔會溝稀咗, 很有芒果嘅真正甜味 🥭完全冇假嘅感覺!💯嘅feel 啲冰質感好好,唔會太沙, 襯埋炸薯條, 超級冰涼 好味 又解渴。

🦑天婦羅魷魚配薯條🍟

🍝🍾香蒜白酒蜆肉意粉

🥭 🧊 芒果沙冰 認真凍冰冰 ⛄,每一啖都有芒果味,唔會溝稀咗, 很有芒果嘅真正甜味 🥭完全冇假嘅感覺!💯嘅feel 啲冰質感好好,唔會太沙, 襯埋炸薯條, 超級冰涼 好味 又解渴。😍

熱情果乳酪沒有預期中粒粒 嘅 熱情果 , 所以質感 就唔係好夠 , 乳酪 味道 一般 ,淨係甜中帶點酸味, 整體偏甜, 小小掃興。

🫖☕️戴安娜熱茶有紫玫瑰.紅玫瑰花,薰衣草,入口清香, 好似聞住薰衣草香薰 飲到玫瑰花茶 ,很特別嘅感覺,很有減壓作用。
香蒜白酒蜆肉意粉餐
卡邦尼煙肉雜菌意粉餐
天婦羅魷魚配薯條+ 芒果沙冰(+$8)
戴安娜茶(跟餐+$20)
熱情果乳酪(跟餐+$10)
巴斯克芝士蛋糕(跟餐+$38)
芒果沙冰($8)
2025-02-19
午餐
用餐優惠
試食活動
香蒜白酒蜆肉意粉餐
卡邦尼煙肉雜菌意粉餐
天婦羅魷魚配薯條+ 芒果沙冰(+$8)
戴安娜茶(跟餐+$20)
熱情果乳酪(跟餐+$10)
巴斯克芝士蛋糕(跟餐+$38)
芒果沙冰($8)