一間有格調舒適的西餐廳,聽講有時會有live band ,不過我去果日咁岩冇。款式種類多~🔸烤西班牙黑毛豬扒set 🔹$188-包番茄餐湯♨️普通餐廳都黑毛豬都冇得選幾成熟,但呢間有。侍應問我地要唔要5成熟,就試下5成熟。切開豬扒係仲有少少粉嫩色,熟度剛剛好,夠曬軟嫩!餐湯係超級濃,好似原隻番茄係入面咁,夠曬creamy.🔸輕煎北海道帶子鹹蛋黃意大利飯🔹$208♨️帶子大大粒,有咬口。意大利飯煮得粒粒分明,軟硬適中,加上鹹蛋黃,除咗夠creamy 亦都有啲鹹香味。🔸鮮果伯爵茶窩夫 配自家製開心果雪糕🔹$78♨️個雪糕已經值回價,唔會好甜而且有驚喜,本身對佢冇咩期待因為覺得開心果配雪糕會覺得有啲奇怪,但出奇地佢重開心果之餘,個雪糕又配得幾夾。伯爵茶窩夫伯爵茶味夠濃,啱啱整起仲係熱辣辣好香,夠脆厚身同埋重蛋味。🔸peach yogurt🔹♨️好飲唔會死甜,桃味配yogurt飲品好夾。———————————————————🔸Cucumber soda🔹♨️呢杯青瓜特飲真係有驚喜,夠晒清新,真係超香青瓜味同梳打水好夾。

🔸烤西班牙黑毛豬扒set 🔹$188
-包番茄餐湯

餐湯係超級濃,好似原隻番茄係入面咁,夠曬creamy.

🔸輕煎北海道帶子鹹蛋黃意大利飯🔹$208

🔸鮮果伯爵茶窩夫 配自家製開心果雪糕🔹$78

🔸peach yogurt🔹
♨️好飲唔會死甜,桃味配yogurt飲品好夾。
———————————————————
🔸Cucumber soda🔹