2021-10-13 566 瀏覽
睇完魷魚遊戲太掛住韓國嘢食🤣,搵咗呢間食韓國菜嘅buffet,低至$258就可以任食辣炒雞+烤肉+炸雞+韓國小食,緊係要試試佢!食物種類真係超多,我哋試極都試唔晒🤣,啱晒好掛住韓國食物嘅你! 最抵讚嘅係每個店員都好有禮貌👍🏻,入座後會講解清楚點order食物,仲會落蛋漿整個爐邊蛋,可以食住等其他嘢食~呢個價錢有咁多嘢食算係幾抵!▪️韓國小食▪️自助區有勁多韓國小食,例如年糕、魚糕、炒粉絲、人蔘雞湯、韓式炒飯等😍 仲有好多前菜,例如泡菜、醃蘿蔔、涼拌青瓜,生菜(可以包烤肉食)~▪️招牌鐵板雞▪️鐵板雞都有幾款,今次我地試咗招牌嘅柳氏家辣炒雞,本來以為喺爐到即炒,但原來上枱嘅時候已經炒好咗🤣,食落唔會好辣,仲有年糕、菜等可以配埋一齊食!▪️烤肉▪️✔️牛肋骨大大件食落肥瘦適中🤤✔️牛護心好香牛味同好厚肉,燒耐少少會好食啲✔️豬頸肉食落好爽口,不過可以醃得再濃味啲✔️厚切豬腩肉呢個真係大推😍,原條上真係好似去咗韓國食咁,燒香咗剪開真係超好食,記得記得連埋皮食最好食,煙煙韌韌口感一流👍🏻✔️自助區仲有好多肉類同配料可以任拎,包括餐肉、腸仔、雞肉、豬扒等,豬扒薄薄哋雖然望落幾瘦,但都唔會痴牙😳▪️海鮮▪️食放題最怕啲蝦會

▪️韓國小食▪️

▪️招牌鐵板雞▪️

▪️烤肉▪️
✔️牛肋骨大大件食落肥瘦適中🤤
✔️牛護心好香牛味同好厚肉,燒耐少少會好食啲
✔️豬頸肉食落好爽口,不過可以醃得再濃味啲

▪️海鮮▪️
放題最怕啲蝦會霉,但呢到嘅蝦隻隻都好大隻,蝦頭仲有少少膏😳,食落好爽口,仲有魷魚同多春魚食😍

▪️炸雞▪️
炸雞都係任食㗎!不過我哋已經勁飽,只係試咗甜辣味,皮都唔會太厚~

▪️甜品▪️
係自家出品嘅雪糕🤪,分別係牛奶味同芒果味,仲可以自己加朱古力碎等toppings,推薦一定要試牛奶味呀😍,真係好香濃🤤