2021-11-30 521 瀏覽
真係見完客 見有時間整咗出嚟 所以就周圍搵下嘢食 休息一下然後返公司交文件 咁啱就係馬鞍山呢個附近 所以見有時間就坐低搵下有啲乜嘢好嘢食 打開openrice見到呢度有推介一間餐廳 主要係食餃子 啱曬我呢啲準備食下午茶嘅人 唔使食咁飽 仲有位可以食到晚餐 所以就過咗嚟呢間餐廳。😉😉過到嚟呢間餐廳 環境睇落去有驚喜 因為一般見過嘅餃子店都比較舊式小小 但係呢間都幾新淨 睇落嚟裝修係啱啱好裝修完 所以入面好舒服 感覺亦都非常之乾淨 光線都好充足👍👍入到嚟之後 見到餐牌都幾多嘢食 坐低都諗咗一陣 我今日突然間見到佢有 貢丸 所以我就叫咗呢個貢丸 再加一個鹵水肉 個貢丸非常之好食 再加埋佢個湯 非常好食 一啖肉一啖湯 超級正😍😍😍😍