2023-11-23
呢間已經食過好幾次tea,高質又抵食👍🏻weekend 去食仲🈶free drinks ➡️意大利汽酒兩杯,大家黎之前記得book定位啦🤗餐廳黎緊仲會有聖誕tea set,真係好期待💕飲品叫左紅桑子紅茶➕黑加侖子紅茶,兩款都好好飲,紅桑子口感有輕微酸甜,黑加侖子入口香甜,兩款就算浸得耐啲再飲都唔會澀鹹點:椒鹽一口鮑魚已預先切開兩件,外層炸到好香口,鮑魚咬落好彈牙精緻懷舊港式蝦多士係我至愛❤️,多士入口香酥,仲有啖啖香滑嘅蝦肉豬肉及雞肉串燒配黑松露醬食落有淡淡嘅黑松露香味,我就鍾意食雞肉多啲金盞脆脆帶子外層香脆,帶子好juicy容姐越南春卷咬落外脆內香口甜點:清香檸橘瑪德蓮蛋糕食落好香綿青蘋果白朱古力乳酪杯口感豐富紐約芝士餅入口細滑香濃黑松露特濃朱古力撻整得好好味😋香甜而不膩呢度嘅Scones真係數一數二好味,🈶原味➕特濃朱古力配士多啤梨🍓果醬、朱古力醬及奶油忌廉,我就最愛食朱古力Scone,朱古力🍫味香濃得黎又唔會過甜
餐廳黎緊仲會有聖誕tea set,真係好期待💕
鹹點:
椒鹽一口鮑魚已預先切開兩件,外層炸到好香口,鮑魚咬落好彈牙
金盞脆脆帶子外層香脆,帶子好juicy
容姐越南春卷咬落外脆內香口
甜點: