2024-08-06 669 瀏覽
亞太中心超多野食, 係度開埋牛站真心正, 超多人呀而家真係要預早卜定位, 我6點幾到達已見到有人黎walk-in冇位冇得食~餐廳keep住會更新食材/飲品, 今次黎又見到有新野, 連if新出既coconut black tea都有得飲~兩款湯底都好香濃~ 藥膳豬筒骨+蕃茄豬骨, 湯入面真係有大大件豬筒骨!哩度D牛真係keep住有質素, 點左幾round既SRF美國極黑和牛片都係大大片又靚又有牛香, 仲有牛肩胛, 封門柳等等, 牛魔王必滿意。另外一大重點梗係海鮮, 海蝦, 沙白, 帆立貝, 墨魚, 海參, 款式豐富之餘亦夠新鮮, 沙白係好甜冇沙, 帆立貝大大粒!  仲有出面罕見既田雞腿, 條腿好肥美~出面大大個自助區全部都refill到滿滿又乾淨, 好中意佢蔬菜櫃D菜多款又fresh!最後點飽都好, 都要食埋個乳鴿再拎個王子麵同埋滷肉飯食, 佢地自家既滷肉飯好濃好好味, D米仲係珍珠米, 大胃王就是這樣練成的。出去拎多杯雪糕做甜品, 大滿足~

出去拎多杯雪糕做甜品, 大滿足~