2019-02-27 549 瀏覽
Yoho mall牛陣朋友考到車牌叫我請佢食番餐呀😌好啦好啦!見你咁叻就食餐好既🥳見到佢哋新出嘅收起笑湯底就好想食吓啦🎈好多人等位啊,建議要早啲去拎飛!😎一坐低就決定咗食呢一個「限定湯底和牛套餐$298」😌有黑無喎牛,牛舌同埋其他配菜任食90分鐘啊🤤🤤🤤好期待🥳🥳一嚟到就會教你點樣去煮受喜燒嘅湯底🤔 首先就係燒左牛肉嚟食先!係任食啊⭕️😋牛魔王啱晒啦佢哋嘅牛肉好薄!🤤🤤每邊煎2秒再加埋收起燒汁入晒味🥰🥰牛肉好滑入口即溶🤤🤤🤤🤤再點埋生雞蛋食🤤天衣無縫😌☺️之後就會落清湯同埋收起燒汁黎打邊爐✅🥳而且湯底都好清唔會感覺食完好口乾!清甜嘅醬油味🥳 無論係蔬菜類定係海鮮或者係丸嘅選擇都有好多!好驚喜地蔬菜竟然有冰菜同埋羽衣甘藍呢啲新派菜類🤤🤤🤤🤤⭕️ 二佢哋嘅甜品有四款雪糕嘅選擇夏威夷果仁、比利時朱古力、士多啤梨味以及雲呢拿味😌夏威夷果仁嘅果仁係夠晒脆,絕對唔會因為擺得太來而漏晒氣嗰啲🥰包你一定食到飽飽🥰😈食食一定食牛陣放題包飽cp 值高🥰🤤
Yoho mall牛陣

朋友考到車牌叫我請佢食番餐呀😌
好啦好啦!見你咁叻就食餐好既🥳

見到佢哋新出嘅收起笑湯底就好想食吓啦🎈
好多人等位啊,建議要早啲去拎飛!😎

一坐低就決定咗食呢一個「限定湯底和牛套餐$298」😌
有黑無喎牛,牛舌同埋其他配菜任食90分鐘啊🤤🤤🤤好期待🥳🥳

一嚟到就會教你點樣去煮受喜燒嘅湯底🤔

每邊煎2秒再加埋收起燒汁入晒味🥰🥰牛肉好滑入口即溶🤤🤤🤤🤤
再點埋生雞蛋食🤤天衣無縫😌☺️

二佢哋嘅甜品有四款雪糕嘅選擇
夏威夷果仁、比利時朱古力、士多啤梨味以及雲呢拿味😌

包你一定食到飽飽🥰😈食食一定食牛陣放題包飽cp 值高🥰🤤