2天前
作為蟹迷💗襯住仲有大閘蟹梗係要去大吃🦀放肆一下啦😍富臨皇宮嘅2小時大閘蟹放題(週一至週五$498/位)CP 值超高,除咗有3款煮法嘅任點任吃大閘蟹,另外仲有4款珍味好料,同埋無限追加嘅金陵片皮鴨丶小食涼菜丶主食同甜品呢~🦀大閘蟹~有清蒸丶油鹽焗丶花雕蒸3款~落單後即叫即蒸,熱辣辣上枱🤤我超鍾意清蒸,原汁原味鮮香十足,蟹膏好豐富👍🏼喜歡酒香的,可以點花雕蒸,蟹味更鮮💗油鹽焗的~則惹味咸香,有風味。😋珍味三饌+ 燴燕窩~包括有:金湯小米燴燕窩丶蟹粉扒豆苗丶蠔皇原隻鮑魚丶回味欖角骨。原隻鮑彈牙入味💗仲有香濃鮮甜嘅金湯小米燴燕窩,而欖角骨好香口,仲有蟹粉超多嘅扒豆苗~正!🤤無限追加~⚪️金陵片皮鴨 ⚪️小食涼菜 ⚪️主食 ⚪️甜品 ⚪️啤酒丶汽水雖然忙着吃蟹🦀但係,各款任點菜式都很吸引🤤點可以錯過呢!金陵片皮鴨甘香肥美,蝦球湯伊麵大蝦球好彈滑,沙薑豬手啖啖膠質補給骨膠原,泡椒鳳爪麻香味濃👍🏼最後點少得薑茶同埋甜品呢~即蒸熱辣辣上枱嘅養顏紅棗糕,Q彈好吃👍🏼香芒布甸啖啖果肉也很不錯。各位大閘蟹迷🦀想嘆返夠本快啲book位啦,見到OpenRice 依到book 位,仲有折扣優惠添😍
🦀大閘蟹~
😋珍味三饌+ 燴燕窩~
🤤無限追加~
⚪️金陵片皮鴨 ⚪️小食涼菜 ⚪️主食