2021-05-05
粉紅色嘅外表💕超澎拜嘅芝士拉絲🧀呢間快餐店嘅三文治相經常係ig上面見到,但唔係好就腳所以一直未有機會去🥲咁啱之前西環碼頭仲未封個陣想去影相,所以就順便係呢度食埋嘢先去😜~~~🧀痴線芝士黐住芝士治🧀($78) 6.8/10上檯個陣已經切開兩份,清楚見到啲芝士湧曬出黎👅麵包烘得幾香,面頭有啲芝士粉同香草🌿麵包加左紅菜頭汁所以係粉紅色,但食落去就唔覺有味🤔簡單啲黎講就係一個有好多芝士嘅三文治🧀🥪不過記住要趁熱食🔥如果掛住打卡芝士會凝固左冇咁好食(唔好問我點知🤥).🐂美國安格斯牛肉烤芝士治🐂 ($128)🍟美國西冷牛扒炸薯條🍟 ($128)🥤皇者焦糖花生醬真脆煙肉🥤 ($69)我地仲嗌左幾樣嘢,味道都係正常發揮~但係呢幾樣嘅定價都比較進取🥴覺得性價比較低😶😶😶~~~⭐️回頭指數🌕🌕🌖🌑🌑Ig-able黎講佢真係一流,無論嘢食定入面嘅環境都好美式🇺🇸📸但係味道就普普通通,短期內打卡一次就夠🤭另外因為幾乎全部嘢食都有芝士好滯,嗌少少🤏嘢食已經夠曬飽肚🤰🏻我們以為啲嘢細份,所以三個人嗌左3份嘢食3杯milkshake,點知最後飽到嘔+食唔曬🥲而且西環分店位置較細,等左一陣先有位🤧感覺石硤尾分店座位同環
超澎拜嘅芝士拉絲🧀
~~~
🧀痴線芝士黐住芝士治🧀($78) 6.8/10
上檯個陣已經切開兩份,清楚見到啲芝士湧曬出黎👅
麵包烘得幾香,面頭有啲芝士粉同香草🌿
麵包加左紅菜頭汁所以係粉紅色,但食落去就唔覺有味🤔
簡單啲黎講就係一個有好多芝士嘅三文治🧀🥪
不過記住要趁熱食🔥
如果掛住打卡芝士會凝固左冇咁好食(唔好問我點知🤥)
🐂美國安格斯牛肉烤芝士治🐂 ($128)
🍟美國西冷牛扒炸薯條🍟 ($128)
🥤皇者焦糖花生醬真脆煙肉🥤 ($69)
我地仲嗌左幾樣嘢,味道都係正常發揮~
但係呢幾樣嘅定價都比較進取🥴覺得性價比較低😶😶😶
~~~
⭐️回頭指數🌕🌕🌖🌑🌑
但係味道就普普通通,短期內打卡一次就夠🤭
而且西環分店位置較細,等左一陣先有位🤧
感覺石硤尾分店座位同環境舒服啲,打卡都易啲🤣🤣