2017-10-14 153 瀏覽
只要有自動售賣機的麥當勞,宜家都可以自己Create your own taste,不過只限指定signature 漢堡系列,今次就揀咗,最新嘅tabasco系列嘅芝麻包,安格斯漢堡,配搭狂野火辣醬配新鮮菠蘿,呢度仲可以提供送餐服務,只要攞個牌,搵個位坐低,隔一陣就有人送餐。咁呢個自家製嘅狂野火辣安格斯漢堡,原本係比較辣,所以就要喺個包入面攞走晒綠色嘅辣椒,因為部機冇提供走辣椒呢個項目,所以要自己嚟,個芝麻包就同big mac冇乜分別,感覺唔係好新鮮,反而塊安格斯漢堡扒,就出色好多,夠份量又夠juicy, 加埋菠蘿嘅甜味,帶有狂野辣醬嘅辣味,簡直一絕!原來部自動售賣機,可以揀埋加錢飲McCafe系列只要加$10就可以飲到最新嘅凍抺茶朱古力oreo,好似都好抵飲,雖然呢個話係日本嘅山尾抹茶粉,不過就真係飲唔到有太多抹茶味,整體來講用大概$50食到呢個餐,都抵食,值得推薦

自家製
自家製