2024-06-17
之前去旺角Moko Crepe Delicious都係食 Sweet Crepe 🧇🧇🧇 因為味道幾好,餅底微微黏彈,再配上cream及其他配料,口感唔錯 👍👍😋 今次去晚餐唔知o 唔ok呢!?!?食吓咪知law 😂😂😂室內裝修都算光鮮企理,坐得都舒服,最鍾意嘅係佢設有卡位可選擇,私隱度高d 🥰🥰🥰 坐低左之後就開始點菜 ,我哋2個人點咗1個set menu + 1 個main + 1個 dessert share :📝📝📝 Set Menu 可選1 appetizer + 1 main + 1 drink + 1 dessert , 我哋揀咗 :- Appetizer : 4選1,我哋點咗蒜香白酒煮蜆,味道幾好 😋😋😋- Main : 6選1,每款價格都有分別,我哋揀咗北海道帶子扁意粉 🍝🍝🍝 帶子處理得幾好,但扁意粉有啲偏乾輕微硬身咗少少 😐😐👌- Additional Main : 法式焗波士頓龍蝦🦞🦞🦞 個汁同焗得都幾好味 😋😋😋 配菜有薯蓉 + 原條小紅蘿蔔 🥕+ 露荀 👍👍 如果龍蝦再大隻d就perfect 😂😂😂- 1/2 Additional Dessert : Do
- 1/2 Additional Dessert : Double Tiramisu Crepe 🧇🧇🧇 餅底仍然保持水準, 同Tiramisu 好夾,再加上Tiramisu 雪糕,甜度更充足 😋😋😋
- Drink : 🍹 2選1,期間限定 蜜桃冰茶 👌👌
全餐整體都算唔錯,有進步空間~ 😊😊😊 Crepe好味 ,冇咩進步空間 😂😂
下次去會試下個Puff Pizza 🍕🍕🍕 睇相好似幾正~ 今次飽飽食唔落喇 😄😄
⭐️⭐️⭐️ set menu 可以 50% off 加甜品🍨🍨🍨~