2023-12-21 40 瀏覽
Crusta喺一間位於尖沙咀嘅小店,食物即叫即整,價錢相宜,平日兩點半至五點半仲有有折咖,耐唔耐食一餐都幾好。點了一個crusta combo $59 同一個 crusti pizza combo $74,有齊Fries,雞翼,沙律,汽水。沙律選擇了經典的coleslaw和新鮮的油醋沙律。口感清新酸甜,新鮮的蔬菜和醬汁的結合,幾開胃。雞翼熱辣辣又好入味,正!!Juicy beef mince crusta小巧的牛肉餡餅,外層酥脆金黃。我咬下去時,鮮嫩多汁的牛肉餡立即在嘴裡爆發出美味。味道濃郁而豐富,每一口都充滿了牛肉的鮮美,夾埋生菜🥬加番茄🍅,口感添層次。 Crusti Pizza辣味豬腩肉披薩上桌時被佢的色彩同香氣所吸引,充滿韓國風味。一口咬落去,辣味瞬間在嘴裡爆發,有種辣而不過分的刺激感,好惹味。豬肉腩的質地柔軟,完美地融合在餅皮和其他配料入面。 番薯條、番薯薯仔煎餅番薯條炸得金黃酥脆,每一根條都保持著外脆內軟嫩口感。番薯薯仔煎餅可口酥脆,啜啖汽水無得頂!

雞翼熱辣辣又好入味,正!!

Juicy beef mince crusta

Crusti Pizza
辣味豬腩肉披薩

番薯條、番薯薯仔煎餅