‼️終於搵到我最中意既飲品店喇‼️ ‼️終於搵到我最中意既飲品店喇‼️ ‼️終於搵到我最中意既飲品店喇‼️ 太興奮所以要講3次!!😂 唔係講笑,荃灣Cup of...既岩鹽玫瑰奶蓋茶($28)已經成為左我最愛既街頭飲品喇! 去到既時候見到幾十種飲品選擇都r哂頭,好彩老闆介紹左呢杯又靚又好飲既layered drink比我,影相勁靚之餘真係好好飲!飲品最頂係香濃既奶蓋,之後係玫瑰茶同椰香奶,最底係超有口感既粒粒蒟蒻。玫瑰味好香,而且撈勻後成杯都充滿奶蓋既芝士香味,成杯好多層次而且超級真材實料!! 至於我朋友飲既果茶亦都好refreshing,而且大大杯都係廿蚊到真係好抵啊😍ps我擺左兩杯飲品喺地下先用到個粉紅貨櫃做背景咋 大家權衡下衛生同instagra-bility先好學我啊😂話說各位飲之前都可以好似我咁影下相post上fbk/ig,咁杯飲品就可以平$3啊!
太興奮所以要講3次!!😂

岩鹽玫瑰奶蓋茶