2018-10-22 70 瀏覽
跟住貓奴去朝聖, 於尖沙咀樓上餐廳, 有兩隻肥貓咪做睇場, 餐廳除了有兩隻超可愛貓咪外 其實食物也是相當有特式。主菜ㄧ~ 黑松露帶子意大利飯, 帶子大大粒非常豐厚, 把帯子煎香配以松 露醬, 香味獨特, 加上意大利飯簡直係perfect match, 味道香濃, 感覺清新。主菜二~ 燒春雞, 即叫即燒, 需時二十分鐘左右,但當食物来到時, 全部人眼光都集中在燒雞上, 完整成個上枱, 剛剛燒起, 香氣撲鼻, 仲非常肥美, 配以新鮮炸薯條及沙律伴碟。 一啖咬落皮脆肉滑, 非常juicy, 熱辣辣, 好滋味。超級甜品~ 超級卡士雪糕~ 用"巨"来形容ㄧ定冇錯, 仲惹來艷羨目光 。有芒果, 芝麻, 朱古力, 曲奇, 香芋, 士多啤梨, 咖啡, 雲呢拿味等雪糕, 仲有棉花糖, 威化餅, 曲奇, 香蕉, 波板糖及碎糖等等...做襯托, 材料滿瀉, 可以供給多人享用, 心思設計令顧客愛不釋手, 係呃like最佳之選!金莎朱古力沙冰亦係非常濃郁既飲品,推介

其實食物也是相當有特式。

金莎朱古力沙冰亦係非常濃郁既飲品,推介