2023-12-19
上星期日去九龍灣MegaBox行街掃聖誕禮物時,無意中發現咗超好味疏乎厘既PHI Coffee & Pancake店已經係到插咗旗,仲要行埋BearBear熊🐻路線。Wow OMG 🤩全店已bearbear熊為主題,內裏裝修得好靚,好優雅,每張枱仲必定放有一隻Bearbear熊陪伴你。環境闊落坐得舒服。今期Menu仲以聖誕為主題,整到好鬼靚呀,真係用心製作,見到d甜品相,搞到我樣樣都好想叫來食。我哋今次叫咗1客疏乎厘和2杯嘢飲:❤︎︎聖誕老人拯救雪地裏的小熊 $152疏乎厘照舊一樣出色,今次仲要加埋聖誕元素落去,真係好靚好有氣氛,呢個12月大家必定要試吓啊😉❤︎︎焦糖脆脆鮮奶咖啡 $45呢杯Coffee正正常常,冇乜特別,我還是比較喜歡佢地既Tiramisu Coffee😁❤︎︎小熊的朱古力泡泡浴 $58呢杯呀囡超鍾意,佢係咁講話好好飲好好飲好好飲🤣,我試咗一啖,係有好濃嘅朱古力味,鍾意食朱古力嘅一定會好鍾意。✪總括都係嗰佢鍾意食梳乎厘既朋友仔一定要來試吓呀。大大大力推👍🏾推介指數:8.5/10
我哋今次叫咗1客疏乎厘和2杯嘢飲:
❤︎︎聖誕老人拯救雪地裏的小熊 $152
❤︎︎焦糖脆脆鮮奶咖啡 $45
❤︎︎小熊的朱古力泡泡浴 $58
✪總括
都係嗰佢鍾意食梳乎厘既朋友仔一定要來試吓呀。
大大大力推👍🏾
推介指數:8.5/10