2023-09-08 302 瀏覽
最近係尖沙咀一家藝術打印咖啡廳享用左1個TEA。今日可能平日, 有TEA set簡,包一杯拿鐵咖啡和一件檸檬慕絲蛋糕。這個獨特的咖啡廳讓我覺得新奇有趣。先講下杯Latte,有豐富的咖啡香氣,配上柔滑既牛奶泡沫,飲起黎非常順口。咖啡的苦澀和牛奶的甜味平衡係一齊,以$45黎講都幾好。而檸檬慕絲蛋糕樣靚,但冇乜驚喜。另外我仲點了一杯超人氣招牌打印咖啡, 哩款咖啡絕對是一個亮點!只要你airdrop張相比待應, 佢地就會幫你將張相列印在咖啡的奶泡上。杯野一上, 睇到張圖印係咖啡杯上面,真係好得意。 除了飲品,咖啡廳都幾注重裝潢,牆上懸掛左唔多卡通藝術品,充滿了藝術氛圍, 都好岩帶埋小朋友黎!