由於家裡不煮飯,所以每餐都要落街食飯,這間舖一開張時的侍應服務是十分好的,由於禾輋邨真係冇咩選擇,所以開張時經常幫襯,但下午換了員工後, 服務真係差左好多,如果你要落單, 侍應會選擇性失明,個個都唔願做咁,到叫到人落單, 你要預咗俾人黑口黑面(睇到對上個留言,絕對認同), 所以見到佢哋都唔會再入去幫襯,今個星期見夜更換左人,今個星期入左去3晚,今晚叫左雞扒蛋包飯,凍 檸檬茶,我食完個飯杯凍檸茶未來,味問下個梳 all back頭年紀比較大嘅侍應,佢眼神有火好冇禮貌咁同我講等等la, 跟住見到隔來枱果杯凍檸檬茶到左,我果杯未到,今一個侍應話依杯唔係25號枱ga咩,食物不算差,但 侍應態度真係麻麻,點解我比錢食餐飯要受你餐廳侍應氣lol,唔係禾輋冇選擇,真係唔入來,今時今日咁感謝服務質素,真係冇下次。。