(非會員)
2006-04-25 0 瀏覽
琴晚我同d朋友三個去食飯,我地問個waitress有乜推介,個waitress話”係晒本menu入面”,我地已經覺得咩服務態度!!! 算啦~~咁我地遺有唔理佢,自己叫野食,事實上d野係幾好食,雖然款式不多,但以佢咁既價錢有咁既水準都唔錯,剌身好新鮮同d蒸蛋一流。但係佢地上菜勁慢,但收野就好快,竟然我個碟仲有兩舊壽司,佢地都可以去收左我隻碟!!!!! 叫佢地埋單好似叫佢地去死咁!!! 佢地咁答囉︰“得啦,埋單呀嘛!!”,之後佢仲要同d同事大聲講"又埋單啦,快d啦,唔係又吹家啦",我地聽到之後勁嬲囉,一蚊tips都冇比佢。我建議各位如果想去金沙食,要先考慮佢地d服務態度,否則食到一肚火。