2021-07-20
之前成日行過見到都好想食試嘅DAMA 終於今次食到了 一心諗住嚟食火龍果雪糕 點知今日冇 唔緊要 比機會我試其他野都好滿足 原來呢度唔止雪糕ga 和風紫菜淮山拌麵餐 +飲品招牌水果烏龍茶 都係$88 淮山面比較少食 冷食同冷面質感差唔多 麻醬同豉油2款都好食 仲有d豆腐 豆 菇 做配菜 好健康嘅感覺水果烏龍茶都十分足料 有橙奇異果藍莓檸檬蘋果 飲完我有打開嚟食哂佢🥑仲有叫左個牛油果燒烤醬素菜卷 $58 又一健康飽肚之選 食落啖啖牛油果 燒烤醬出奇地夾wo 想食番少少熱野 就叫左烤百頁豆腐 $38 成杯食極都有 熱辣辣同埋呢款豆腐個質地好得意 又有少少似豆腐卜 🍦是日精選開心果雪糕 出面比較少食到開心果味雪糕 唔會太甜 面頭仲有少少開心果碎 仲有呢度雪糕全部都純素最近仲新出左雪糕杯 有6隻味 我揀左楊枝甘露雪糕杯 $38 好重楊枝甘露味又唔會好假 真係想買多幾杯番屋企食
和風紫菜淮山拌麵餐 +飲品招牌水果烏龍茶 都係$88
🥑仲有叫左個牛油果燒烤醬素菜卷 $58