2021-09-09
Dazzling Cafe☕️愛文芒果祭🥭.仲夏芒果鬆餅🥭🧇夏日炎炎梗係食返啲fresh既水果啦!脆口滿有蛋香既鬆餅,夠幾個人開心share😗加左香濃既芒果醬,酸酸味味咁,重點有埋愛文芒果肉😍加埋雲呢拿雪糕🍦冰鎮既感覺實在係太爽啦~黎到呢間cafe必定要食甜品,所以千祈唔好錯過!除左鬆餅仲可以簡蜜糖吐司🍞.黃金烏魚子蒜香意大利麵💛🍝乾炒既意大利麵,建議落多少少欖油會好啲,蟹籽就食得多,烏魚子反而比較少見啊,金黃色望落好似鹹蛋黃咁,不過就無其他餸lu~.Pop Pop海鹽焦糖奶昔🥛好大杯奶昔啊,賣相好吸睛,面層有梳打餅、蝴蝶酥、芝士餅同爆谷,好多種類啊😍之後就有一層忌廉,最底就係焦糖味道啦,除左海鹽仲有朱古力醬🧂.極品可可冰沙🍫🧊呢杯可以簡牛奶朱古力味/特濃朱古力味,朋友簡左後者,視乎你想甜度係幾多啦!有Oreo同朱古力脆條,當然唔少得啲朱古力粒啦😃
仲夏芒果鬆餅🥭🧇
黃金烏魚子蒜香意大利麵💛🍝