2023-02-20
🦀再黎食蟹就不了🙅🏼♀️話說係爸爸生日🎂,一家人諗住慶祝,爸爸最鍾意食蟹,所以一早訂咗阿拉斯加長腳蟹嚟食。🪑位置安排差我哋六個大人一個BB, 當晚有人擺結婚酒,所以可以比大家食飯嘅位置勁少,基本上我哋迫左買角落頭,黐住隔離張枱,搞到大家你眼望我眼咁🥺出出入入好唔方便🥹🍲上菜速度趕客🥹我哋諗住主要都係食蟹,所以叫咗個六人餐。首先佢哋好似好趕收工咁,一次過上晒勁多碟菜,枱都已經唔夠擺,食都食唔切😅😰食物質素😤燒鵝沒有味道,其餘餸都好普通,本身諗住重點都係食蟹,所以冇乜所謂。叫左隻5斤幾,結果係!!!隻蟹黎到原來係臭㗎🤮🤢我爸爸食咗落去即刻去廁所漱口🫠經理換過隻六斤幾結果都係啲肉好梅,啲肉唔係一疏疏!Show埋俾經理睇,經理都話唔好意思,話會同供應商反映。爸爸食完成晚都冇胃口,結果我同另一半要再去食宵夜😰明明係諗住慶祝食餐好,點知冇啖好食😑
🪑位置安排差
🍲上菜速度趕客🥹