2012-02-24 373 瀏覽
又去試下唔同o既樓上cafe, 依舊無特別期望空間是想像中的窄, 座位已比預期好, 算是高椅背的梳化位吧, 仲有露台位俾吸煙人士, 但煙味焗住, 坐得近露台位都會聞到餐牌很甩漏, 是用心整的, 但用得耐, 無修補一下野食都不過不失, 未至於好好味, 可接受的, 但朋友就略嫌偏咸, 另外四色芝士闊條麵不是人人都接受; 我個人欣賞哩度的茘枝薑蜜, 幾好飲, 真係有粒茘枝同數片好薄的薑, 凍天飲岩晒播的音樂都很柔和舒服, 裝修擺設同環境都幾好, 簡潔唔庸俗, 仲有雜誌俾人睇, 同朋友坐低食下野, 飮下野, 傾下計都ok人手很少, 得2 個人, 要比多少少耐性等野食同等落order, 人流好多, 好快全場爆滿, 記得訂位
又去試下唔同o既樓上cafe, 依舊無特別期望

餐牌很甩漏, 是用心整的, 但用得耐, 無修補一下

2012-02-22