招聘中
月薪
最高可達 $21,000
月薪 (面議)
月薪
餐廳: Délifrance (愉景新城)
資訊:

以前中學附近有間Delifrance,果時我最鍾意食佢嘅碎蛋百吉包🤤,當年cafe選擇無而家咁多,幾乎係獨市 。搬咗黎荃灣之後,終於又有Delifrance在屋企附近,又可以繼續食百吉包~~~~~😍碎蛋依然咁滑咁足 。加埋煙三文魚仲豐富 。不過想再要多點蛋白質,就加了焗雞鎚!估唔到而家在delifrance仲有果茶、affogato這些選擇。果茶用twinnings茶包,整壺上誠意足 。affogato超大杯,仲有一塊蝴蝶酥同薄荷葉,快餐黎講真係幾有誠意 !超大球雪糕,好滿足!外帶甜品都多了很多選擇,今次選了新品蜜桃批,返屋企焗返熱就是一個nice dessert,是我在晚飯後好好慰勞自己💆🏻‍♀️的手段 。D-Park店優惠,閒日點主餐牌套餐,送餐湯PS. 呢間delifrance都幾多人,我走嘅時候係下午茶時段,都full full地!

不過想再要多點蛋白質,就加了焗雞鎚!

果茶用twinnings茶包,整壺上誠意足 。

超大球雪糕,好滿足!

D-Park店優惠,閒日點主餐牌套餐,送餐湯