2015-10-13
食左晚飯,朋友知我鐘意食甜品,就介紹左一間附近嘅甜品店。門口已經有各款甜品,正。坐落睇menu,見好多唔同款嘅甜品。見到已經好想食哂佢甘我就叫左個芒果班戟,跟一個雪糕球,我就叫左個青檸味的雪糕球。班戟我就食得多,蛋卷型嘅班戟我就真係第一次食。我第一時間食左個青檸雪糕先,食落味道好清新,好好味,酸酸甜甜好開胃,一般青檸味嘅雪糕會有時有d膠膠的味道有d怪怪的,依個雪糕就唔會有依個情况,好fresh好清新嘅口感,一口氣已經食哂。
再食個芒果班戟,芒果甜甜的,再配d moouse好味,班戟皮做到好煙勒,好夾。幾口就已經食哂。未夠喉,再叫左個test tube
見介紹得甘細致,個外表甘特别,就叫依個食下。上到枱,好得意,同相中嘅相片一樣。食左個薄荷啫喱,一粒粒口感幾得意。再食係青檸味的好味。中間依個一食就有咖啡味,再食係伯爵味,味道岀奇地夾。第三條食落有山葵味不過係唔供鼻的,好得意嘅感覺,可以一試。
食左晚飯,朋友知我鐘意食甜品,就介紹左一間附近嘅甜品店。
門口已經有各款甜品,正。
坐落睇menu,見好多唔同款嘅甜品。
見到已經好想食哂佢
幾口就已經食哂。未夠喉,再叫左個test tube
見介紹得甘細致,個外表甘特别,就叫依個食下。
上到枱,好得意,同相中嘅相片一樣。
食左個薄荷啫喱,一粒粒口感幾得意。再食係青檸味的好味。