餐廳: Greenhouse
資訊:

2022-01-13 4096 瀏覽
Time square 既dining coupon 優惠真係吸引左好多人流,每間可以用coupon既餐廳都迫到水洩不通,難得呢間仲有位,雖然食尾段,照殺餐廳好大,以歐陸田園風作主調,四周都吊左唔少綠色植物,燈光較暗柔和,都幾舒服香芒龍蝦沙律半邊既龍蝦,龍蝦肉真係好少,好彩芒果好甜,仲有青蘋果,成個沙律味道清新開胃雜錦黑松露芝士薄餅order左一陣就好快到,好彩食落唔係預先整定,都仲係熱辣辣,黑松露醬都幾多,所以味道都幾搶,面頭既火箭菜就可以減輕左黑松露醬濃烈既味道酥炸富貴鴨配黑松露炒飯第一眼見到用塊咁舊咁花既木砧板上菜令我覺得有d不安,酥炸鴨唔算好juicy,較乾身,味道還可以罷,唔係樣樣加左黑松露醬既食物就會顯得高貴同夾,炒飯呢個配搭就真係麻麻花茶茶壺好特別,既有歐陸風仲可以一壺兩用,上面係茶壺,下面就係茶杯,食完咁濃味既食物飲返杯花茶真係好舒服綠茶脆皮梳乎厘梳乎厘好大個呀,即叫即整製作需時,焗既時間真係岩岩好,加左大量綠茶粉,外皮又脆又香綠茶味,入面唔太濕又唔太乾,好食餐廳嚴重人手短缺,可能dining coupon 個個都做到無停手,想搵個侍應都要等好耐先有人理你,有d仲要扮睇

香芒龍蝦沙律

雜錦黑松露芝士薄餅

酥炸富貴鴨配黑松露炒飯

花茶

綠茶脆皮梳乎厘

餐廳嚴重人手短缺,可能dining coupon 個個都做到無停手,想搵個侍應都要等好耐先有人理你,有d仲要扮睇你唔到,唯獨是有個男侍應係比較好,其餘都好惡,快餐店水準,零服務,又係dining coupon 效應罷