一早BOOK左位~ 我地三個人坐到半圓形o既卡位~因為6:30開始, 我地就早左到, 一入去都係得幾檯人, 但係之後七點幾就全場FULL 啦~$138 晚餐一位黎講, 野食真係算好抵架! 熱食有羊架, 即切牛肉, RIBS,意粉...冷盤有蝦, 青口, 煙三文魚, 水果盤, 壽司(魚子), 四款沙律~甜品先至正, 除左有CHEESECAKE之外, 仲有焦糖燉蛋連CHEESECAKE都造到細細碟, 好精緻, 可以試好多唔同款!我好鐘意食D CHeeSECAKE!!!!!!! 其中有一隻係OREO CHEESECAKE! 用一隻匙放住, 前面仲有少少朱古力醬~ 真係好細緻!CHECK左聖誕晚餐都係$168一位, 其實雖然呢度唔係好多珍貴美食, 但係以食物質素, 同埋價錢黎講, 呢度真係好合理~ 用埋東亞信用咭仲有九折~ 即係免加一!!!埋單仲送左幾張外賣CHEESECAKE $5 DISCOUNT!!!!!!!
一早BOOK左位~ 我地三個人坐到半圓形o既卡位~

用埋東亞信用咭仲有九折~ 即係免加一!!!
  • DINNER BUFFET