2012-10-11
一日前訂定枱, 早左15分鐘到達, 7:15即時可入座. 店內已差不多坐滿. 除左bar枱.(因店內太黑, 今次唔想影相)一入座, 店員立即送上一碗前菜~ 著蓉, 味道都可以, 唔好以為係免費, 呢樣野係每位收$15. 我地兩人, 收左$30.手羽先唐揚 $65 (5本)我地選擇左中辛, 炸得好香口, 真係好好味, 辣的感覺, 似係因為加了七味粉. 石蝦天婦羅沙律 $88沙律加上黑醋汁, 我既至愛, 所以味道好醒胃, 但廚師落得好重手, 食食下有時都咳左幾下. 加上炸蝦, 炸得好酥, 蝦身仲好爽.軟殼蟹牛油果卷 $145呢味係今次order最貴的一味, 軟殼蟹炸得一般, 配上牛油果加上蟹子, 味道都ok, 但都係一般. 下次可以唔order, 試下其他食物.串燒- 雞軟骨, 栗米, 豬頸肉 $25, $25, $28確實都不過不失, 燒得都好香, 味道亦不錯. 服務真係好, 不停幫我地refill茶, 見佢地快手快腳, 經常四圍睇有咩做, 確實不錯, 值得再幫襯.
(因店內太黑, 今次唔想影相)
手羽先唐揚 $65 (5本)
石蝦天婦羅沙律 $88
軟殼蟹牛油果卷 $145
確實都不過不失, 燒得都好香, 味道亦不錯.