2019-07-04 243 瀏覽
今日好朋友生日我預早訂左依間朋友介紹既Home Kitchen聽講依度食物好好食,早幾日訂位仲可以有畫碟服務tim我比朋友早到,坐低睇到menu已經覺得啲小食好好食咁最後我地叫左個沙律,兩個小食,之後一人一個主菜溫泉蛋沙律沙律菜好新鮮,配埋啲汁好開胃^_^白酒忌廉煮青口睇openrice有食評推介,所以我地都點左一客,果然不負所望,煮青口個汁好香,配埋青口食一流!芝士軟蛋烤菇好多芝士釀左係隻菇上面,個烤菇食落好Juice,我自己極力推薦!軟殻蟹龍蝦汁燴飯好濃郁既龍蝦味,我偷偷問店員,原來個龍蝦汁係廚師自己秘製的,難怪咁好味我地驚叫太多飯同粉會太飽,所以叫左兩個慢煮食物慢煮雞胸店員一落枱,我地3個人立即嘩左一聲,佢個擺碟好精細,食落口更加不得了,佢個雞胸肉質冇出面食咁"鞋",同埋好大份慢煮三文魚三文魚上面有啲類似蒜蓉既香科,食落好香口,我地幾個雖然都好飽,但最後都KO晒碟野心太軟不枉我早幾日打黎訂位,我知我朋友鐘意Iron Man,所以訂位個陣同店員講左,估唔到佢地咁有心機,畫到隻Iron Man咁靚。總括而言,食物好好味,性價比高,店員又有禮貌,一定會再黎食過!
今日好朋友生日
我預早訂左依間朋友介紹既Home Kitchen
聽講依度食物好好食,早幾日訂位仲可以有畫碟服務tim

我比朋友早到,坐低睇到menu已經覺得啲小食好好食咁

最後我地叫左個沙律,兩個小食,之後一人一個主菜

溫泉蛋沙律
沙律菜好新鮮,配埋啲汁好開胃^_^

白酒忌廉煮青口

軟殻蟹龍蝦汁燴飯

我地驚叫太多飯同粉會太飽,所以叫左兩個慢煮食物

慢煮雞胸

白酒忌廉藍青口