2011-06-05
2個人去食, 好飽呀~!******************************頭盤:肉醬味肋骨雞搥拼盤: $74=====================D雞, 好脆, 好惹味, 好正!D肋骨, D汁好好味, 份量夠!D芝士薯條, D芝士好煙孕, D薯條直情比D芝士搞到痴著哂.D紅蘿蔔同西芹, 茶左D白色醬之後, 清甜+醬既沙津味=好好味, 要黎中和D濃味既肋骨同雞, 就最岩.******************************配菜:跟餐有沙津同湯選擇.選左沙津.有廚師沙津同凱撒沙津選擇.選左凱撒沙津.沙津====有D沙津醬/多士, 唔算特別.黑糖麵包+特製牛油===============BREAD可以REFILL? 比多件我地. 甜甜地, 唔使落野都幾甜, 硬左少少, 同乾, 本身無牛油味.特製牛油, 正呀, 好好味, 形容唔到, 好滑, 入口又少少硬, 服務生話係廚房自己發出黎. 好特別!安格斯肉眼牛排 (MUSHROOM汁)===========================可以選擇燒(香口)定煎(JUICY), 選左煎.件STEAK有D部份好難趙, 又有肋,
2個人去食, 好飽呀~!
頭盤:
=====================
D肋骨, D汁好好味, 份量夠!
跟餐有沙津同湯選擇.
選左沙津.
有廚師沙津同凱撒沙津選擇.
選左凱撒沙津.
沙津
====
黑糖麵包+特製牛油
===============
安格斯肉眼牛排 (MUSHROOM汁)
===========================
件STEAK有D部份好難趙, 又有肋, 不過都幾JUICY.
選左雞味飯, 一個字鹹, 要用其他野食中和下.
===============
第2果杯, 咩GOLD COAST果杯, 少少酸, 都香.
服務:
幾好.
個服務生唔識D野飲, 會幫我地叫專人出黎答, 答得好詳細.
個服務生會主動問我地要唔要多件BREAD, 勁好人...
食唔哂, 佢會幫我地打包, 果時都仲好好禮貌TIM...