2021-10-30 86 瀏覽
Dinner sets有9款,每款都好吸引,今次揀咗日美式fushion嘅risotto仲有獨特異國風味香料醃製的豬扒~💓阿拉斯加蟹肉、日本象拔蚌、蟹籽配鮮蟹膏忌廉汁意大利飯層次感十足,每一層都有吾同海鮮,好似海鮮盛宴一樣,食出海之鮮味!食之前要攪拌,咁就會均勻啲!蟹膏比忌廉汁突出,整個美味度躍升,忌廉汁又能去腥~估吾到risotto 是那麼多樣化的!💓炭燒美國肯瓊香料巨大厚切豬肉眼扒第一次食到肯瓊香料,估吾到用呢款香料!我覺得好有風味,嚐到辣椒、香草、鹹味,滋味濃郁又不辛辣,十分適合用來做為肉類料理的醃漬調味。呢塊豬扒超大塊,我一個女仔食吾曬,仲送意粉/薯條🍟,價錢都只係$145!超級抵食💥Side dish有香甜菠蘿、雜菜沙律🥗想轉套餐只要加$20就有餐湯、餐包和餐飲!餐包都熱烘烘配是日例湯:南瓜湯,畫上左蜘蛛網,廚師非常有心思。

💓阿拉斯加蟹肉、日本象拔蚌、蟹籽配鮮蟹膏忌廉汁意大利飯

💓炭燒美國肯瓊香料巨大厚切豬肉眼扒

想轉套餐只要加$20就有餐湯、餐包和餐飲!