2024-10-17 370 瀏覽
晚餐$338 per head, 都有幾多嘢食。👌🏼蕃茄麵包配火腿蕃茄蓉細細粒粒幾清新,麵包非常非常脆,直頭係好似薯片嗰種脆,少少燶,又硬。火腿味道OK。💯🥰紅菜頭生帶子莎莎醬:呢個整得幾好味,係有啲麻油味再加酸酸甜甜嘅汁,又有細細嘅紅菜頭同蔥粒嘅感覺。帶子本身冇咩味,但有新意又好味。🤔炸火腿芝士丸:普普通通冇咩特別🥰蒜蓉蝦:味道唔錯,蒜蓉味非常濃烈。👌🏼無花果鵝肝多士:鵝肝生熟程度整得唔錯,唔會過熟。不過連埋麵包就食唔到鵝肝脆脆地皮嗰種口感。個人覺得分開食比較好。😋芝士黑松露Bikini:幾濃郁嘅黑松露味,又有煙煙韌韌嘅芝士口感。麵包煎得脆脆地,味道唔錯。❌西班牙海鮮飯:呢個麻麻哋。冇一般西班牙果種海鮮味或者係蝦湯味。😋西班牙燒乳豬:一碟得三片,份量有啲少。不過個皮整得非常薄脆,肉質OK。味道唔錯。👌🏼香海鱸魚配香草醬:香草醬比較似中式嘅蔥油醬。鱸魚都滑。味道正常。🤔甜品:芝士蛋糕同香蕉蛋糕,普普通通冇咩特別。總結係除咗西班牙海鮮飯唔推介,其他都OK。環境: ★★★☆☆ 食物: ★★★☆☆ 性價比: ★★★★☆ 推介度: ★★★☆☆
晚餐$338 per head, 都有幾多嘢食。

👌🏼蕃茄麵包配火腿

蕃茄麵包配火腿
💯🥰紅菜頭生帶子莎莎醬:

紅菜頭生帶子莎莎醬
🤔炸火腿芝士丸:普普通通冇咩特別
炸火腿芝士丸
🥰蒜蓉蝦:

味道唔錯,蒜蓉味非常濃烈。
蒜蓉蝦
👌🏼無花果鵝肝多士:

無花果鵝肝多士

😋芝士黑松露Bikini:

芝士黑松露Bikini
❌西班牙海鮮飯:

呢個麻麻哋。冇一般西班牙果種海鮮味或者係蝦湯味。
西班牙海鮮飯
😋西班牙燒乳豬:

西班牙燒乳豬
👌🏼香海鱸魚配香草醬:

香草醬比較似中式嘅蔥油醬。鱸魚都滑。味道正常。
香海鱸魚配香草醬
🤔甜品

芝士蛋糕同香蕉蛋糕,普普通通冇咩特別。
芝士蛋糕
香蕉蛋糕
總結係除咗西班牙海鮮飯唔推介,其他都OK。

環境: ★★★☆☆
食物: ★★★☆☆