2019-12-02 96 瀏覽
印象中上次幫襯已經大半年前,今晚去開觀塘做Gym, 夜晚就約男朋友喺附近既I’s Land Cafe 開餐。基本上次次都係叫Secret Garden Dinner Set,性價比好高🥳是日餐湯好香既野菌湯,唔會太稠。配上蒜蓉包剛好👍🏻野茄燕麥雜菜沙律好大碟既沙律,仲有好多材料,夠晒Fresh香脆美國粗薯條我地兩個都係薯條控,小食不二之選🤪 我係特別喜愛粗薯,啖啖薯仔味!同埋炸得一啲都唔油,抵讚😌巴馬火腿卡邦尼扁意大利粉個Parma ham正呀!而且份量多,我地兩個人都食到一大塊😛 卡邦尼比平時食既稀,不過就一啲唔膩👍🏻德國咸豬手伴招牌三色汁好大舊😂 我地係食唔晒既,但豬手肉質滑嫩,配上唔同既汁又有另一番滋味。可以一試😄是日甜品I’s Land Cafe既甜品永遠都無令我失望,今晚有焦糖布甸,面層超脆🤩

是日餐湯
好香既野菌湯,唔會太稠。配上蒜蓉包剛好👍🏻

野茄燕麥雜菜沙律
好大碟既沙律,仲有好多材料,夠晒Fresh

香脆美國粗薯條

巴馬火腿卡邦尼扁意大利粉