2011-07-16 61 瀏覽
一直都好想入依間靚屋到睇下同食野, 估唔到真係有機會喎.***Fresh Lime Soda: 清清地既SODA, 有D酸, 幾開胃架.***唔知係咪一入親去食野既人都會自動有一BASKET麵包, 好想試下一隻BREAD, 不過我個朋友好衰, 搶左黎食.***最低果隻大碟:我朋友話佢未黎過, 不過我叫依個係偶然既機會, 佢居然好似知道哂邊樣好食邊樣唔好食咁, 又同我搶... 憎死佢.D螺同D青口同埋其他貝類原來勁好味架! 唔知間野用乜整過, 令D貝殼類有特殊既香味, 我只係食得好少咋, 唔滯~我SIDE哂D時間係D龍蝦仔度, 不過D龍蝦仔無肉, 又唔香(無依間野比D貝殼類既特殊香). 激死啦.其餘果D上層野食:上面其他層既野食, 相比下, 普通. 紅色果碗野, 酸酸地, 咁蕃茄汁呀麻, 實係酸酸地架啦.***RIBS: OK啦. 無乜驚喜, 同HARDROCK CAFE果D有D似.***雲吞: 入面果件野, 圓圓地, 幾好味..不過, 個汁就唔多得啦.***個甜品係驚喜黎.2樣各有特色, 各有各好味..白色果個係D類似鳥結糖既野,勁甜,不過又好脆.. 總之, 正啦.綠色果個好清新..
一直都好想入依間靚屋到睇下同食野, 估唔到真係有機會喎.

最低果隻大碟:

其餘果D上層野食:
上面其他層既野食, 相比下, 普通.
紅色果碗野, 酸酸地, 咁蕃茄汁呀麻, 實係酸酸地架啦.

***
雲吞: 入面果件野, 圓圓地, 幾好味..
不過, 個汁就唔多得啦.

甜品係驚喜黎.
2樣各有特色, 各有各好味..

白色果個係D類似鳥結糖既野,
勁甜,
不過又好脆..
總之, 正啦.

綠色果個好清新.. 好正.
上面果個小脆包好脆, 入面係D BLUEBERRY黎? 應該係.
下面果個係D APPLE片BUILD出黎既.

好靚又正...

***

希望仲有下次黎啦.
6 分鐘 (堂食)