2020-02-20 25 瀏覽
經過呢度發現呢間以和風既裝修很有氣氛, 主打食鰻魚, 仲要是即叫即燒, 蒲燒鰻魚的香味總是令人難以忘懷, 每次想起都不自覺地垂涎三尺, 然後我地就直接點:【生燒鰻魚丼(汁燒)】平時食開鰻魚都係食蒲燒鰻魚😇, 食得多想轉下口味🥳, 呢間既生燒鰻魚丼同平時食嘅鰻魚丼好唔同, 有8小件, 表面非常脆口, 入口充滿鹽燒味, 內裡保留住鰻魚肉汁, 鮮味較蒲燒突出, 鰻魚較厚身, 但肉質同樣嫩滑帶出鰻魚嘅鮮味🐟, 食落更加fresh😄‼️ 係大海嘅味道!【鰻· 穴子二重丼】不只有鰻魚, 還加入了穴子, 燒穴子比較清甜, 肉質肥美, 夠厚肉, 放心大啖大啖食, 更吃到魚既鮮味, 帶淡淡黑椒香, 唔錯唔錯, 這個性價比極高!♕✧✧✧✧✧✧♕P.S:最後仲可以變成茶漬飯白芝麻很香, 紫菜味道亦突出, 令這個茶漬飯亦變得很吸引, 正!
【生燒鰻魚丼(汁燒)】

【鰻· 穴子二重丼】