2018-08-28 317 瀏覽
呢間喺HMV入面既餐廳,去過幾次, 不過依然覺得正~上次黎撞啱世界杯,本身唔睇波都要黎感受吓氣氛,有個大電視全場一齊叫吓真係好正~ 呢度好多時夜晚8:30都會有D歌手,live band黎唱吓歌今次就有Zpecial-係一隊band黎既,雖然第一次見不過印象唔錯, 好有陽光氣息~ 呢度無水供應,有時我地會點cocktail,都調得唔錯既,不過今次order左枝Sparkling water.香煎鵝肝拌黑松露忌廉汁闊條麵黑松露味唔係好重,不過鵝肝既油份令麵條更香~Four Cheese Pizza 每次食Four Chesse Pizza,必定先聞吓blue cheese 既位置,雖然好多人唔接受果陣好濃既氣味。但個人覺得呢個先係精髓~ 呢個pizza ,芝士既分佈都幾平均 ! 皮都夠薄~巴馬火腿沙律伴血橙一片片parma ham 擺放喺沙律菜上面, 加埋蜜糖橙汁作dressing 係好fresh既一個組合~ 燒過既血橙更juicy! Live band有2 part , 一邊食一邊聽歌,又有d 互動環節搞吓氣氛, 唔錯 !!
呢間喺HMV入面既餐廳,去過幾次, 不過依然覺得正~
香煎鵝肝拌黑松露忌廉汁闊條麵
黑松露味唔係好重,不過鵝肝既油份令麵條更香~
Four Cheese Pizza
巴馬火腿沙律伴血橙
燒過既血橙更juicy!