2019-03-26
一直都覺得間餐廳嘅環境好靚,非常有情調。之前都係灣仔嗰邊試過佢哋嘅嘢都幾唔錯。不過今次呢間真係失望。尤其是佢哋青口,味道奇怪非常淡,忌廉湯除咗洋蔥同埋少少奶水味一啲都唔香濃。點左幾款啤酒朱古力啤酒都幾特別,酒精濃度唔高,配埋海鮮同埋肉類應該唔錯。一係佢哋招牌其中一款就係青口,但呢個青口......你都唔濃郁之餘,仲有啲生水味。我諗食應該都新鮮但係煮得好稀,忌廉湯非常淡味。不推介!!!生牛肉他他嘅味道幾唔錯,雖然價格比較貴而且份量唔多,但係算係呢餐入邊唔錯嘅選擇。對呢個三文魚藜麥沙律非常失望,之前喺灣仔食嘅三文魚非常大件但係呢一度直情少咗一大半,下邊嘅藜麥沙律唔錯,可惜上面嘅牛油果完全未熟,根本食唔到係硬既。。。豬手還可以,不過不失。不過外皮唔夠脆所以令到佢咬唔開,我哋淨係品嚐到入邊啲肉。