2022-12-03 371 瀏覽
入文青地區 - 大坑食個 Saturday Brunch 🥯呢度係一間 dog friendly cafe,適合你帶埋狗仔,約埋三五知己一齊食吓嘢傾吓計☺️之前試過呢度嘅咖啡 & Bagal,水準都唔錯!你可以嗌佢哋配好嘅 meals,或者 lights + extra toppings 自由配搭,都幾 flexible 👍🏻今日我哋嗌咗唔同嘅嘢食試吓,食物係正常 cafe 嘅發揮,將所有靚嘅嘢拼合埋一齊,食材都幾新鮮 👍🏻 Bagel 口感幾煙靭,外皮少少脆,配埋 cream cheese 好食呀⭐️ 咖啡少少果香味,比較濃郁,我試咗杯 Dirty, 個層次係出到,幾 balance👏🏻

2022-12-03
15 分鐘 (堂食)
$120 (早餐)