2022-04-16
店主好謙虛咁話自己喺donuts界入面係nuts, 但其實佢哋一啲都唔小嘢Nuts Donut Shop只係開咗短短幾個月 但已經好出名 好多時淨係做preorders都做唔切 所以今日趁閒日去等佢開門佢哋嘅Donuts強調無添加 冇人工色素 冇防腐劑 新鮮做起時食落非常軟身 熱烘烘的非常好食👍 而每日佢哋都會做唔同款式 而基本上原味係一定有的今日就好好彩食到佢哋一個特別嘅朱古力冬甩 平時係用70度嘅可可豆做 而今日就用上72度 口感更加綿滑 朱古力味更加濃郁 而另外幾款味道例如玉桂味等都係甜而不膩 唔會話食一兩件就覺得滯口唯一美中不足嘅地方就係佢哋嘅店舖地址真係比較偏僻 用行人電梯就算順勢上山時都仲要行好一段路 夏天就會比較辛苦