2020-08-18 572 瀏覽
朋友介紹話呢間餐廳嘅 🥯 bagels 好味,慕名來試吓,果然好介紹。小店室內大約只係坐到十幾人,所以大家要試要早少少到,可能要等位,外面都有少部份位置可以坐。今次試咗一個伯爵蘋果(Earl Grey apple ) bagel , 屬甜款;忌廉芝士滿滿的伯爵茶味道👍🏻 配上焦糖蘋果,感覺清新;我本人好喜歡 Bagel 包面上嘅一粒粒,烘熱咗嘅 bagel 好脆口同好香👍🏻 就算放耐咗仍然好食! 另一樣就叫咗 Egg Benedict , 超級推介俾大家!!!!! 多士即使放上班尼迪蛋仍然脆口,流心蛋剛剛好,配上煙肉,口感非常好👍🏻👍🏻 一份有兩件,另有一小件三文魚,再配上沙律同藜麥好健康,而且飽肚。甜品就叫咗「香蕉 banana」,造型夠特別,打卡必備,細節唔講太多,俾大家留有想像空間😉 幾欣賞碟旁嘅生果配料,非常新鮮 👍🏻👍🏻 但略嫌朱古力 pancake 太濃,蓋過了主角香蕉🍌 飲品就點咗凍薄荷朱古力咖啡,不過不失。

Earl  grey  apple  bagel

Banana

Bananas

飲品就點咗凍薄荷朱古力咖啡,不過不失。

5 分鐘 (堂食)
Earl  grey  apple  bagel