2023-02-12
見入東涌見到好多留言話必食,本身懷着愉快心情去探索東涌美食文化~不可看少,一個簡單的菜色就可以睇到餐廳對美食的執著及追求,對客人舌尖的重視及認真。光顧了假日brunch, 食後評如下:1. Egg Benedict 前菜,第一次食,真係好特別。味道尚可外相ok,不過,熟蛋?Egg Benedict 係熟蛋?咁叫Boiled Egg on Top 算。水波蛋都吾識整,我四個人用膳,八隻熟蛋,喂好基本,吾係咁求其?吾係呃你,黃係熟架!2. 散叫左和牛漢堡,賣相ok,個包同平時食的漢堡包有d吾同,個囗感係好粉,好似食緊一堆粉,吾係麵包的囗感,好怪。和牛漢堡扒就不了,無牛味,吾juicy, 完全中晒伏,薯條配菜普通。要$258一份,心諗間餐廳望落高級,野食質素就尼汁得。其他就正常,甜品飲品都還可接受 ,服務,環境我覺得ok。好希望認真重視美食製作,給遠道而來的食客一場美與味的享受。
不可看少,
光顧了假日brunch, 食後評如下:
吾係呃你,黃係熟架!
其他就正常,甜品飲品都還可接受 ,服務,環境我覺得ok。
好希望認真重視美食製作,給遠道而來的食客一場美與味的享受。