2023-05-08 26 瀏覽
位於旺角的西餐廳,環境舒適,餐廳以香檳金作主色,主打新鮮法國生蠔以及時令食材,採用用高質食材。餐廳亦提供各類酒品讓客人搭配海鮮飲用。裝潢高雅舒適,在點點燭光點綴下,用餐氣氛浪漫優越,高貴氣質。香煎鵝肝配牛柳牛柳5成熟,厚身但肉質都夠嫰,好fresh,多肉多汁。加上一塊香煎鵝肝,口感嫩滑無比,完美配搭~😌😋有taste👍🏻西班牙海鮮飯做得十分之出色👍,好 impressive,絕對值得為咗佢而再嚟!係我少數🤤食過咁高質素嘅西班牙🇪🇸海鮮飯🦑!佢入邊用嘅材料🥰十分之豐富,有蝦🦐有魷魚🦑有青口🤤仲有隻鮮甜嘅大帶子😍,令到佢嘅鹹香味😋十分之有層次!6-8款生蠔(買3送一生蠔優惠)一樣以爽口食感為主,海水鹹香味道較濃,甜味在後段緩緩溢出。滑感佔優,蠔味濃,鮮甜中帶持久的回甘餘韻,感覺細膩。配上美酒一杯就更加優越了~沙律餐湯Set dinner 配上的,作為前菜食都幾好,夠曬飽肚,好味and 健康。
香煎鵝肝配牛柳
西班牙海鮮飯