2020-11-25 565 瀏覽
🍴炙燒牛柳河粉HKD98湯河就無乜特別 不過湯底都幾濃郁🍜 牛柳就真係驚艶到我😍因爲佢係慢煮嘅緣故 每片牛柳都好淋 而且有牛味得黎又帶有少少燒烤味omg🙈明明係跟湯河嘅餸 但份量多到3個人share食都得😋.-🍴河內牛湯河三拼HKD118揀左 牛𦟌 雞絲 牛丸🙆🏻‍♀️湯河味道同樣濃郁 而牛丸都幾彈牙 牛𦟌有3片件件都厚身又夠淋😛雞絲起底食下都幾多 整體不錯☺️.-🍴烤三文魚撈檬 HKD96有成兩大舊挪威三文魚 又係可以share 食🤣三文魚烤得一啲都唔乾 有少少魚油 除左燒烤味 一路食一路有蒜蓉牛油味滲出黎 好好食🤤撈檬又係一大碗 有蘿蔔絲 青瓜絲 芽菜等等 配埋酸甜嘅醬汁開胃得黎又好食🥳.-🍴泰式生蝦 HKD98注意⚠️一碟係有成20隻生蝦❗️要知道平時呢個價錢好彩最多都可能有10隻嘅🤔我地食食下諗點解食唔完嘅😹生蝦配埋醬汁 酸酸辣辣咁 次次食越泰野都必叫啦🤤.-🍴芥蘭苗 HKD68芥蘭苗好鮮嫩 配埋花生碎增加左食感 想食返碟菜中和下叫呢個就岩啦😛.-🍴椰青 HKD48又係好鬼大個 飲唔完咁😹滿滿椰青水夠曬鮮甜 飲到咁上下仲可以刮下啲椰子肉食 正啊🥥.
🍴炙燒牛柳河粉HKD98
🍴河內牛湯河三拼HKD118