2011-08-14
上次無影到相, 今次忍唔住再度 Encore...今次忘記訂位, 好彩早去, 8 時還枱, 但提提大家, 開業優惠已完咗, 但係都好抵食今次為免太飽食唔到和牛, 點餐程序如下:首先食了和牛粒先啦!今次都有叫白飯, 將和牛肉汁滲入白飯, 超正。和牛粒燒到外脆內油脂鎖住, 入口融化。一客$148 呢客涮涮和牛, 一碟得四片, 以為只合打邊爐, 黎度個陣有D後悔, 早知慳返 $148 叫多碟和牛粒, 點知......燒完後, 肉味濃郁, 可以 Encore..牛舌是我的至愛, 必須再叫, 今次配合埋佢地個芝麻汁, 另有一番風味。上次虎蝦售罄, 無叫的海鮮併盤, 今次一定要叫, 以為 $78 一客, 隻蝦好細, 點知係有手掌咁長架!另外, 試下呢客牛肋肉, 較為差少少...可以不試 $48另上次提過的粟米 $18, 都有叫到, KEEP住鮮甜
今次為免太飽食唔到和牛, 點餐程序如下:
呢客涮涮和牛, 一碟得四片, 以為只合打邊爐, 黎度個陣有D後悔, 早知慳返 $148 叫多碟和牛粒, 點知......燒完後, 肉味濃郁, 可以 Encore.. 牛舌是我的至愛, 必須再叫, 今次配合埋佢地個芝麻汁, 另有一番風味。 上次虎蝦售罄, 無叫的海鮮併盤, 今次一定要叫, 以為 $78 一客, 隻蝦好細, 點知係有手掌咁長架! 另外, 試下呢客牛肋肉, 較為差少少...可以不試 $48 另上次提過的粟米 $18, 都有叫到, KEEP住鮮甜