2023-08-15 786 瀏覽
相隔兩年再一食評,好耐冇見大家了。很懶惰,沒有一個很想很想寫食評既心,就擺底了 …..試吓慢慢重拾先,你會鼓勵我嗎?一個人的早餐並不沉悶。很享受。之前都嚟過呢間食午餐,今次係第二次嚟,睇完Menu之後點左一個炒蛋腸仔多士,加咗錢要埋煙肉通粉。然後飲咗杯熱洋甘菊茶。話說點完餐啲嘢食都上得好快,好有效率。我一個人,佢俾左窗口位可以睇吓風景?(其實都冇野睇,因為隔籬就係大廈。😂😂)起碼唔使左右都係人先😀如果細食嘅話,唔加通粉都OK ,只不過今次唔想食飽啲🤭🤭不過不失啦,正正常常早餐😌 唔知係咪因為啲煙肉擺左通粉到所以好林,食落去唔熱氣。多士牛油份量幾好我鍾意(有啲餐廳好少㗎,我本身鍾意食牛油)環境影咗幾張,自己睇啦,我坐嘅係木凳,sofa 應該舒服啲嘅。冇特別要求啫,如果有位我諗都應該可以。至於服務員嘅態度,幾好啊,我企門口嘅時候唔會特別刻sale,亦都留意到你企咗喺門口睇吓有冇需要招呼你。落單方面都係qp code 了,都電子化。呢個趨勢應該都好普遍。未去到特別好食又唔係唔好食,會唔會返頭?都可以啊(因為近工作地方🤭🤭🤭)

一個人的早餐並不沉悶。很享受。

如果細食嘅話,唔加通粉都OK ,只不過今次唔想食飽啲🤭🤭