2022-10-01
今晚去左呢間非常靚既酒吧餐廳食dinner,完全係一間打卡一流既餐廳!裝修雅緻丶位置又坐得好舒服,5會有壓迫感,而且環境非常有田園feel好合適一班朋友聚埋一齊傾下計 飲下酒~個menu都好精緻 枱面仲有可愛的裝飾品1.) 北海道八爪魚足沙律八爪魚份量十足,味道都好鮮味又彈牙,超抵食!而且佢仲有海藻係底部咖!2.) 烤鯖魚柳條鯖魚烤到外皮好香好脆,但肉質依然保留到水份,味道仲好正!一D都唔會覺得腥,認真值得大家一試!3.) 泰式燒豬頸肉呢個薄切豬頸肉肉質又唔會太乾,啱啱好又唔會太油,有香噴噴嘅炭烤味,而且佢個泰式辣汁,辣辣地又5算好辣 相信5太食得辣既朋友仔都可以試下。4.) 黑松露什菌薄餅而我最中意就係呢個PIZZA,佢係薄脆批黎咖! 濃郁既芝士味,再配上什菌,啖啖juicy!再加上陣陣黑松露香味!簡單無得彈呀!5.) 美式烤西班牙黑毛豬肋排今晚主菜就係你啦!原份上既豬肋排 外脆內軟 啖啖肉都好juciy ,配上香脆既薯條,真係非常滿足的一餐6.) Classic Cocktail - Vesper入口幾正既一杯cocktail侍應都好好服務,見到我地既杯無咩水,就會即刻幫我地添水!
好合適一班朋友聚埋一齊傾下計 飲下酒~
個menu都好精緻 枱面仲有可愛的裝飾品 1.) 北海道八爪魚足沙律
2.) 烤鯖魚柳
3.) 泰式燒豬頸肉
4.) 黑松露什菌薄餅
5.) 美式烤西班牙黑毛豬肋排
6.) Classic Cocktail - Vesper
入口幾正既一杯cocktail
侍應都好好服務,見到我地既杯無咩水,就會即刻幫我地添水!好細心!
整體都感覺幾好,下次可以再黎過