2021-10-16 342 瀏覽
呢間係我食過最混亂既餐廳😂首先講拎飛過程,應該係老闆娘寫飛比我地,個飛number係隨心所慾😂同第二個客撞左number,好彩大家都知道邊個黎先😂然後,老闆娘仲要係繁忙時間,食客慢慢既時候痴d宣傳單張係鋪頭入面,仲要食客起身讓開比佢痴😂😂其實可以用15分鐘係開鋪前痴一痴🙊等左大概半個鐘後,鍾意到我地🙊餃子放題$58蚊包4款餃子任食+一碗湯可以揀番茄牛尾湯或者蟲草花雞湯,嘢飲要另加錢。我地每人叫左一種我自己飲蟲草花雞湯,都飲得出係足料而且冇味精既,但係就過份地鹹🙃姐姐會比兩隻碟比我地,廚房會一盤盤咁出湯餃或者煎餃子🥟然後再分比每檯,比4-5隻一碟,餃子味道隨機。食左4輪出黎既餃子,廚房就停頓左,大家齊齊冇嘢食😂煮唔切餃子了,粟米豬肉餃仲已經冇曬。於是大家就開始同姐姐落order要咩餃子同要幾多。本來打算食多一輪就走了,但已經出唔到餃子,所以同姐姐order左一打白菜水餃。等左10多分鐘後,姐姐比左19隻白菜混韭菜餃比我地😂好明顯d單已經亂曬,中途有多檯客係到促單,仲有檯客表示佢黎左已經30分鐘,只係食左3隻餃子🙊所幸我地係出現混亂前已經食完🙊餃子味道正常,細細隻,皮好似比一般厚,鍾意食茴
呢間係我食過最混亂既餐廳😂

我地每人叫左一種

所幸我地係出現混亂前已經食完🙊

餃子味道正常,細細隻,皮好似比一般厚,鍾意食茴香既可以試下,味道好突出🤓

整體黎講,個人比較有耐性,對食物要求唔高的話都可以黎試下既🙊但我就試一次就足夠啦😂😂