餐廳: 百份百餐廳 (逸峰廣場)
資訊:

餐廳: 百份百餐廳 (逸峰廣場)
資訊:

2021-10-14 565 瀏覽
老公睇完大x樂 話無興趣就走咗地下間百分百入席嘅時候 店員細細聲講咗句唔知坐唔坐到呢 (因為見到我個肚好大)😆我坐入去嘅時候 店員都叫我小心啲☺️叫咗兩個茶餐跟 凍0茶少甜 同紅豆冰少甜少冰杯0茶一上枱嘅時候係咁我撈咗一陣 望吓佢係咩點解會有白色嘅物體喺裏面 我諗唔到記得之前飲百分百嘅凍檸茶唔係咁佢係冇檸檬 反而會有檸檬渣佢啲0茶係幾好飲最後問返店員 佢話係正常嘅因為佢哋絞碎埋啲檸檬皮搵咗老公做白老鼠😆佢食咗白色物體 話係檸檬再嚟我杯紅豆冰 叫咗少甜少冰但都係好多冰 所以我另外一隻杯搬走啲冰搬走大部份冰之後 又覺得佢好甜🤥🤥最後又要倒返少少冰入去 中和返啲甜度紅豆OK 軟身 唔會硬骨骨 但係甜咗少少海南雞拼碗仔翅海南雞可以 薑飯幾好食但碗仔翅唔得 偏鹹沙嗲牛煎蛋米粉 眼見牛肉都有五六塊唔明點解茶餐廳 無通粉佢哋只係得米線同米粉 或者即食麵個米粉好淋 食咗一嚿牛肉同兩啖米粉之後係牛肉發現到佢😐😐😐😐😐其實廚房咁大 同埋佢咁細隻廚房師傅難發現到佢 都好正常只不過 食客見到 感覺都唔係太好最後同店員反映 佢即時話換一個比我我就叫咗另一個茶餐炸雞髀薯條餐薯條炸得比較脆 乾身咗少少師傅落鹽重手咗
老公睇完大x樂 話無興趣

我覺得仲鹹😅 但我老公仲要加鹽
可能我食嗰條 特別多鹽
雞髀夠味 但唔會乾身 都juicy ge

2021-10-14
5 分鐘 (堂食)