2019-11-07 596 瀏覽
今日約左個附近做野既朋友食晏。本身諗住去IFC,但之後發現中環中心附近有間望落唔錯既吧,就決定去試試!今日既主角 Hunter & the Chase。佢分開吧同餐廳兩邊,有室內室外。睇左室外真係唔錯,下次可以黎飲野。餐廳客人不多,用大玻璃窗引入室外陽光,感覺舒服自然。選擇坐左邊既梳化位,附近都無其他人,傾計都好舒服。星期一至五佢有個executive set lunch menu。唔算太貴,有前菜同主菜。甜品野飲另外收費。今次前菜試左呑拿魚他他。幾好食!呑拿魚新鮮無雪味。成個感覺好fresh! 好適合作為前菜。主菜叫左一份青口意粉同烤春雞。青口意粉,意粉個汁好好味。微辣Creamy。但個青口就唔太新鮮。烤春雞係半隻。肉質唔算太粗,但可以再控制火候。

今次前菜試左呑拿魚他他。

主菜叫左一份青口意粉同烤春雞。

烤春雞係半隻。肉質唔算太粗,但可以再控制火候。
  • Tuna  Tata