餐廳: alfafa (康怡廣場北座)
資訊:

2013-01-06 446 瀏覽
一家人只是唔過想找點東西吃。「門口」的侍應在 promote食滿 $250送 pizza,即本試試環境 okay,無乜人。叫了三個餐。餐湯或沙律:我們叫了蘑菇湯,賣相一般,不過味道不錯主菜:南瓜三文魚青口扁意粉:味道不錯,三文魚略咸豬扒配紅米:豬扒整得幾好,平時不太Like紅米,不過今次 okay燒肋骨:味道不錯,主要醬汁好,如果再熱一點更好送的 pizza:可以揀夏威夷Pizza 或者朱古力香蕉,我地揀左夏威夷Pizza 個 pizza味道 okay,不過真係好薄,仲薄過張紙咖啡或茶:檸茶:okaycappuccino:不過不失

環境 okay,無乜人。叫了三個餐。

餐湯或沙律:
我們叫了蘑菇湯,賣相一般,不過味道不錯

主菜:
南瓜三文魚青口扁意粉:味道不錯,三文魚略咸

燒肋骨:味道不錯,主要醬汁好,如果再熱一點更好

個 pizza味道 okay,不過真係好薄,仲薄過張紙

咖啡或茶:
檸茶:okay