2010-03-07 51 瀏覽
最近Pacific Coffee都幾多優惠,先係買一送一,再來買一,+$1送一.(2者差不多啦")平時都係拎走飲,早2日難得有時間可以向店入面,諗住慢慢歎.點知就遇到不快經歷...由於試過其他分店的Mochaccino,心想翻炒實無死,就2個人都order左ALTO(大杯)Mochaccino.等候的過程,友人已經留意到D咖啡殘渣未係點清除就沖下一杯,相信會影響到我地飲ge咖啡.等左唔係好耐,一試.......幾乎無古力味,朱古力粉唔係好貴姐下話?收我$38一杯WOR平時!泡沫亦少得可憐.這杯只能叫做 "Fake Mochaccino"吧?很同意友人說:"好ge咖啡係享受,難飲ge咖啡係難受"!十分同感啊!果刻完全係無左歎ge感覺!而且,部份職員3-5個掛住圍住向counter傾計,有d就2個自己向個場度傾,有d雖然自己一個係度好似做緊野咁,但係就十叫九唔應,隔離枱直情要衝出去截佢先得.以呢間野ge brand name,今日之行,真係"新奇"!虧佢係最多好評ge Pacific Coffee分店.........以後黎,都應該唔會'堂食',亦都唔會叫Mochaccino.

咁都叫Mochaccino?